Servicii de consultanta, proiectare, montaj sisteme cu panouri solare fotovoltaice in Curtea de Arges, Mioveni, Pitesti

Servicii

Echipa Leos Energies este alaturi de client pe toata durata realizarii lucrarii, indiferent de provocarile aparute, si credem ca asta spune tot.

Dar daca totusi dorim sa vorbim despre lucruri concrete, atunci putem vorbi despre:

Consultanta la alegerea si montajul panourilor solare

Alegerea sistemului cu panouri solare poate fi o provocare, sunt solutii si configuratii diverse si, indiferemt unde mergem in deplasarile noastre de zi de zi, in Curtea de Arges, in Mioveni, in Pitesti sau oriunde in tara, discutiile ne duc pe aceleasi drumuri: clientul are nevoie de consultanta, are nevoie de indrumare, pentru ca, dincolo de nevoia evidenta de a-si monta un sistem solar, ofertele variate si specificatiile tehnice diverse conduc mereu la discutii concrete cu consultantii nostri.

Simplu spus, ajutam clientul sa faca o alegere educata, eficienta din punct de vedere energetic si al costurilor, pentru a obtine maximul de la sistemul solar montat!

Proiectare sisteme solare

Dupa ce stabilim ce sistem solar si ce panouri fotovoltaice se potrivesc cel mai bine, proiectam sistemul, tinand cont de locatie, de nevoia concreta a clientului, de necesarul de energie, de consumatorii din locatie si de timpul cat acestia trebuie sa functioneze.

Principiul dupa care ne ghidam este „maxim de valoare pentru client” pentru ca, nu-i asa, un client multumit aduce recomandari si implicit lucrari!

Instalare/montaj sisteme panouri solare fotovoltaice

Instalarea sistemelor este momentul efectiv in care consultanta pre-vanzare si proiectarea sistemelor fotovoltaice se imbina intr-o realizare concreta. Punem la treaba know-how-ul teoretic cu abilitatile tehice si cu experienta si…apar rezultatele!

In acest punct, experienta in montajul panourilor solare fotovoltaice isi spune cuvantul, provocarile concrete, inerente oricarei lucrari fiind rezolvate intotdeauna cu succes de echipa noastra!

Modernizare sisteme solare depasite tehnologic

O parte din lucrarile noastre sunt orientate in directia modernizarii sistemelor solare vechi, depasite tehnologic. Piata panourilor solare fotovoltaice, in Curtea de Arges, Mioveni, Pitesti sau oriunde in tara, pana la urma, este in continua dezvoltare, progresele tehnolgice fiind remarcabile, tehnologia evoluand de la an la an, anumite lucrari realizate acum 5-7 ani nemifiind de actualitate din punct de vedere al economiei si eficientei.

Adresand aceste probleme, putem moderniza sistemele solare vechi, inlocuind panouri, baterii, invertoare, cu solutii moderne, mult mai eficiente energetic, matematica fiind simpla in acest moment: cu sistemele vechi in functiune iesi mai prost la bani in urmatorii ani decat daca le-ai moderniza!

In acest caz, alegerea este evidenta, nu-i asa?

Service sisteme solare in Curtea de Arges, Mioveni, Pitesti

In baza unui contract de service, ne deplasam la solicitari pentru a remedia eventualele probleme aparute. Suni si echipa noastra se deplaseaza prompt la locatie!

Mentenanta sisteme solare pe raza judetului Arges

Pentru o buna functionare pe termen lung a sistemelor solare montate de echipa noastra, putem asigura, in baza unui contract, deplasarea bianuala la locatie si verificarea parametrilor de functionare. Altfel spus, vedem daca parametrii de manual se pastreaza dupa perioada scursa sau mai trebuie corectate anumite aspecte, in scopul prelungirii duratei de viata si a cresterii eficientei energetice a lucrarii.

Cauti oferte bune de panouri fotovoltaice, asa e?

Hai sa discutam despre proiectul tau si vezi ce simplu poate fi sa iti montezi un sistem complet de panouri solare de calitate chiar azi!

Leave this field blank

Garantie 15 – 25 de ani la panouri si montaj

Amortizare completa in 5 ani * discutati cu consultantul

Transport gratuit pe raza judetului Arges

Independenta energetica