Panouri fotovoltaice SHARP in Curtea de Arges, Pitesti, Mioveni

Panouri fotovoltaice SHARP

Parteneriatele pe termen lung se bazeaza pe incredere, rezistenta si fiabilitate. Cand concurentii nostri au inceput sa intre pe piata la sfarsitul anilor 1990, SHARP avea deja aproape 40 de ani de experienta cu o gama ampla de aplicatii pentru panourile solare. Suntem mandri de aceasta traditie indelungata si de numeroasele proiecte de succes de pe glob, care au fost posibile cu ajutorul panourilor solare SHARP.

Beneficiati de 100 de ani de experienta pe piata panourilor solare

SHARP este singura companie care ofera cu pâna la 5% mai multa energie produsa decât specificatiile din fisele tehnice. Toleranta energiei produse la alte companii este de 0/5 W.

Specificatii de produs SHARP

Eficienta superioara cu celule PERC Modulele noastre fotovoltaice monocristaline sunt disponibile cu celule PERC.

Aceste celule PERC (Passivated Emitter Rear Contact) constituie o tehnologie noua, care sporeste eficienta modulelor la preturi competitive.

Cele mai bune garantii

Perioada de garantie incepe din momentul predarii produsului la clientul final

SHARP ofera o garantie de 15 ani pentru produse si o garantie de 25 de ani pentru putere utila liniara la utilizatorul final – incepând din momentul in care produsul soseste efectiv la utilizatorul final. Toate garantiile pentru clienti sunt gestionate de birourile noastre din Hamburg, Germania

Produse fiabile care au trecut cu succes de cele mai dificile teste

Testele noastre cuprinzatoare, care fac diferenta se bazeaza pe deceniile de experienta in industrie si sunt de pâna la cinci ori mai stricte comparativ cu cerintele standardelor IEC. Cunoastem erorile tipice intâlnite la module si putem testa in consecinta materiale noi de productie, pentru a asigura calitatea de top a modulelor noastre. De la conformitate cu standardele internationale pâna la rezistenta in conditii extreme: panourile noastre fotovoltaice au fost testate, certificate si premiate de o serie de institutii independente. Verificati fisa actuala specifica de date tehnice si documentele conexe pentru certificatele disponibile pentru fiecare produs.

Increderea in cele peste 50 de milioane de panouri SHARP instalate in orice tip de mediu

Produsele fotovoltaice SHARP sunt utilizate in toata lumea, intr-o gama ampla de aplicatii si medii. De la munti la desert, de la climate geroase la umiditate si caldura extreme, panourile noastre fotovoltaice s-au dovedit a fi robuste si fiabile, contribuind la un
viitor energetic mai bun in orice locatie.

Descarca aici specificatiile SHARP in format PDF

Cauti oferte bune de panouri fotovoltaice, asa e?

Hai sa discutam despre proiectul tau si vezi ce simplu poate fi sa iti montezi un sistem complet de panouri solare de calitate chiar azi!

Leave this field blank

Garantie 15 – 25 de ani la panouri si montaj

Amortizare completa in 5 ani * discutati cu consultantul

Transport gratuit pe raza judetului Arges

Independenta energetica