Firma montaj panouri solare fotovoltaice Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni

Despre Leos Energies si pasiunea noastra pentru instalatiile fotovoltaice

Cu o vasta experienta in spate in domeniul montajelor de panouri solare fotovoltaice, in Curtea de Arges, Pitesti si Mioveni, cat si a sistemelor complete ongrid si offgrid, echipa LeosEnergies.ro vine in intampinarea clientilor cu servicii si solutii tehnice complete, adaptate oricarui buget.

Pornind cu propunerea tehnico-financiara, proiectarea sistemului si pana la realizarea propriuzisa a lucrarii, punerea in functiune si oferirea de suport ulterior vanzarii, echipa noastra este alaturi de clienti pe tot parcursul derularii proiectului, pastrand o buna comunicare si colaborare cu beneficiarul, acest lucru dovedindu-se, de multe ori, o sursa excelenta de recomandari si lucrari ulterioare, mai multe lucrari din portofoliul nostru venind drept urmare a recomandarii primite in urma montarii unor panouri fotovoltaice decat a promovarii.

Am pornit din Valsanesti, judetul Arges (cu siguranta nu cea mai bogata localitate din judet – de aceea am si invatat ca banii sunt un subiect sensibil pentru orice client), am ajuns sa instalam sisteme fotovoltaice in Pitesti si Mioveni si ulterior ne-am extins aria de lucru in toata tara, motiv pentru care am invatat, la randul nostru, ca la fiecare montaj sa tinem cont de bugetul clientului si sa ii oferim solutii accesibile, lucru pe care l-am pastrat ca practica permanenta.

De altfel, unul din obiectivele LeosEnergies.ro, inca de la inceput, a fost sa oferim solutii practice, orientate care locuintele familiale, sisteme eficientizate din punct de vedere al costurilor, putand fi amortizate intr-un timp scurt.

Am pus nevoile clientului inainte de profitul imediat si acest lucru s-a dovedit o strategie castigatoare!

Realizarea si montarea unui sistem solar eficient, cu panouri solare fotovoltaice, in Mioveni, Curtea de Arges, Pitesti sau oriunde in tara, are o componenta tehnica deosebit de complexa, in procesul de dimensionare a sistemelor intervenind varibile precum necesarul de energie, dimensiunea spatiilor disponibile, echipamentele, consumatorii etc.

De asemenea, clientii pot avea solicitari particulare ce pot induce schimbari in structura clasica a unui sistem, uneori aceste cerinte nefiind fezabile sau aducand cu sine costuri simtitoare.

Totodata, echipele noastre de specialisti, aflate in permanenta la curent cu ultimele noutati in domeniu, ofera sprijin si consultanta clientilor in alegerea solutiilor optime locatiei lor.

Cauti oferte bune de panouri fotovoltaice, asa e?

Hai sa discutam despre proiectul tau si vezi ce simplu poate fi sa iti montezi un sistem complet de panouri solare de calitate chiar azi!

Leave this field blank

Garantie 15 – 25 de ani la panouri si montaj

Amortizare completa in 5 ani * discutati cu consultantul

Transport gratuit pe raza judetului Arges

Independenta energetica